Siapa yang hadiahkan Nana beruang besar sempena harijadinya?


Persoalan ini telah menjadik perbualan hangat dikalangan warga Gomo Fm dan jugak dikalangan peminat2 fanataik Nana Sabrina Oliah. Mengikut apa yg diberitahu oleh Nana, patung beruang kaler putih ini telah dijumpai ditangga opisnya tanpa diketahui siapa pengirimnya sempena harijadi beliau semalam.

Bagaimana pon kenyataan Nana itu telah disangsikan oleh berbagai pihak. Setelah didesak berkali2 supaya dibuat pengakuan, namun Nana tetap dengan kenyataan awalnya yang katanya dia tak tau siapa kah pengirimnya.

Selepas kedegilan Nana itu, telah timbul beberapa andaian telah dibuat. Ada yang mengatakannya Kepten E Berbunga yg bagi krn alasan mereka Nana dan E memang rapat ibaratkan macam kentut dengan taik. Ada jugak membuat andaian patung beruang itu diberikan oleh Buddy krn Buddy merupakan peminat Nana yang paling tegar diantara peminat2 yang lain. Ada jugak desas desus yg mengatakan King Bomi yang bagi krn Nana pernah menyatakan yg dia berdebar2 bila berjumpa dengan King Bomi di umah Kubi.

Tapi sehingga berita ini ditulis, spekulasi siapakah pemberi hadiah patung beruang putih itu masih lagi menjadik tanda tanya. Dan ada satu lagi andaian yg sangat extrem telah dibuat!! Andaiannya yang paling exstrem dan tak boleh blah ini ialah, sebenarnya patung beruang itu telah diberikan oleh Pakcik Sosej yg  telah  pernah 3 kali menunjukkan sosej didalam seluarnya secara tayangan percuma kepada Nana!!!

TOK GOMO ~ happy birthday Nana :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan